ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2023 ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΙΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Responsive Joomla Template For Directory

Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων πραγματοποίησε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας στους φιλόξενους χώρους της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς, που παραμένουν ανοικτοί και διαθέσιμοι για τα στελέχη της Ελληνικής Ναυτιλίας ανά πάσα στιγμή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιος Πατέρας και ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Αλεξανδράτος, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς δια του Κοσμήτορα κ. Άγγελου Παντουβάκη, ο Πρόεδρος Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας κ. Γεώργιος Ξηραδάκης, η εν Ελλάδι εκπρόσωπος του Baltic Exchange κ. Άννα Βενιέρη, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Ναυτική Διαιτησία, η ΕΝΕΛΝΜΕ, η ΕΕΝΜΑ, η Ελληνική Ένωση Ναυτικού Δικαίου, πλοιοκτήτες, εκπρόσωποι Συλλόγων, εκπρόσωποι εφημερίδων και περιοδικών ναυτιλιακού τύπου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, πολυάριθμα μέλη του Συνδέσμου και πλήθος κόσμου.

Τιμήθηκαν για την συνεισφορά τους στον κλάδο το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο όνομα του Υπουργού κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και του Υφυπουργού κ. Κωνσταντίνου Κατσαφάδου, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιος Πατέρας και η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς στο πρόσωπο του κ. Γεωργίου Αλεξανδράτου.Ο Σύνδεσμος μάλιστα δεσμεύτηκε να διοργανώνει κάθε ανάλογη μελλοντική εκδήλωσή του στη Λέσχη.

Ο Υφυπουργός ΝΑ.Ν.Π. κ. Κατσαφάδος τόνισε τη διαρκή προσπάθεια του Υπουργείου για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου, δίνοντας έμφαση στην πρόσφατη ψήφιση του νέου Κώδικα Ιδιωτικού Ναυτικού Δικαίου από την Ολομέλεια της Βουλής.

Οι συμμετέχοντες, απολαμβάνοντας εκλεκτά εδέσματα, συζήτησαν δυνατότητες συνεργειών και θέματα κοινού ενδιαφέροντος, προφανώς με έμφαση στις τάσεις της ναυλαγοράς.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Κοτζιάς μετά τις καθιερωμένες ευχές, αναφέρθηκε τις δράσεις του Συνδέσμου τη χρονιά  που πέρασε και στους στόχους του για τη νέα χρονιά, τη συνεχή προσπάθεια για στήριξη των μελών, την εντεινόμενη εκπαιδευτική του δραστηριότητα, στα πλαίσια της οποίας απονεμήθηκαν και τα πιστοποιητικά Shipbroking Gnosis Certificate στους επιτυχόντες σπουδαστές του 2022.

Ειδική μνεία έγινε στη διοργάνωση του «ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2023» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 29 και 30 Ιουνίου 2023, εξαίροντας τη στενή συνεργασία με τη διοίκησή του Σ.Ε.Φ. και του Πανεπιστημίου Πειραιώς για την παραχώρηση των απαραίτητων χώρων. Ευχαρίστησε όλο το ναυτιλιακό κλάδο για τη στήριξη στο θεσμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ» και δήλωσε βέβαιος για την άρτια διοργάνωση και την απόλυτη επιτυχία του «ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2023».

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με έπαθλο για το «φλουρί» μία δωροεπιταγή για ταξιδιωτικές υπηρεσίες από το Κefi SA και ένα τραπέζι γευσιγνωσίας 5 πιάτων από τη Ναυτιλιακή Λέσχη.

Κλείνοντας την εκδήλωση, οι παριστάμενοι ανανέωσαν το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο, με την ευχή και ελπίδα κατά το 2023 να επικρατήσουν οι σαφώς πιο αισιόδοξες προοπτικές.

Aκολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση

image 2023 02 22T15 10 38 541Z

image 2023 02 22T15 26 23 974Z

image 2023 02 22T15 27 00 896Z