Υποτροφίες

Responsive Joomla Template For Directory

18/2/2021

HSA / PIRAEUS UNIVERSITY

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Επιμόρφωσης του Συνδέσμου Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στα πλαίσια της οποίας εντάσσονται δύο μερικές υποτροφίες της τάξεως του 25% για την κάλυψη των διδάκτρων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών M.Sc. in "Shipping Management" για τους αποφοίτους του S.G.C.

Η συμφωνία αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει και να ενισχύσει τη στενότατη και απρόσκοπτη συνεργασία του Ανωτάτου Πανεπιστημιακού Ιδρύματος του Πειραιά με το Σύνδεσμό μας στον τομέα της επιμόρφωσης όσων είτε ήδη απασχολούνται, είτε έχουν σκοπό να απασχοληθούν στο ναυτιλιακό κλάδο.

Το εγνωσμένης αξίας Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών M.Sc. in "Shipping Management" (Αγγλόφωνο), έχει ήδη εκκινήσει τη διαδικασία (προ) εγγραφών, όπως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαπιστώσουν και στην παρακάτω δημοσίευση, που με χαρά σας κοινοποιούμε.

Ως Σ.Μ.Ν.Σ. θα θέλαμε επίσης να επαναβεβαιώσουμε την ειλικρινή δέσμευσή μας για περαιτέρω συνεργασία με το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, του οποίου η προσφορά στη γνωστική επάρκεια των νυν και μελλοντικών επαγγελματιών του κλάδου παραμένει αδιαμφισβήτητη.

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς

Το Δ.Σ. του H.S.A.

Η Επιτροπή Επιμόρφωσης του H.S.A.

 msc in shipping management

 

 

 

24/2/2021

ΗSA / ΕCONOMIC UNIVERSITY OF ATHENS

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Επιμόρφωσης του Συνδέσμου Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνέχιση για 3η συνεχή χρονιά της χορηγικής συνεργασίας με το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, στα πλαίσια της οποίας εντάσσονται δύο μερικές υποτροφίες της τάξεως του 25% για την κάλυψη των διδάκτρων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών M.Sc. in "International Shipping, Finance and Management" για τους αποφοίτους του S.G.C., εφόσον πληρούν τα ακαδημαϊκά κριτήρια του προγράμματος.

Η συμφωνία αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει κα να ενισχύσει τη στενότατη και απρόσκοπτη συνεργασία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με το Σύνδεσμό μας στον τομέα της επιμόρφωσης όσων είτε ήδη απασχολούνται, είτε έχουν σκοπό να απασχοληθούν στο ναυτιλιακό κλάδο.

Το διεθνούς εμβέλειας Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών MSc in International Shipping, Finance and Management (ISFM) συνδυάζει τα τρία γνωστικά αντικείμενα τα οποία είναι απαραίτητα για τους ήδη εργαζόμενους και όσους ενδιαφέρονται να απασχοληθούν και να κατακτήσουν θέσεις ευθύνης στον Διεθνή κλάδο της Ναυτιλίας, ήτοι τη Διοίκηση, τη Ναυτιλία και τη Χρηματοοικονομική. Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, έχει καταταχθεί 5ο παγκοσμίως από το World Eduniversal 2019 Masters rankings και σαφώς υψηλότερα από κάθε άλλο ελληνικό πανεπιστήμιο, συνεργάζεται με πανεπιστήμια του εξωτερικού για την προσφορά εκπαίδευσης, διεθνείς επαγγελματικοί οργανισμοί εξαιρούν τους αποφοίτους του από εξετάσεις τους, διοργανώνει διεθνή επιστημονικά και επαγγελματικά συνέδρια, εξασφαλίζει διασυνδέσεις με την αγορά εργασίας που οδηγούν σε θέσεις πρακτικής και εργασίας για τους φοιτητές/αποφοίτους του ενώ έχει βραβευθεί από οργανισμούς για την κοινωνική ευαισθησία του μέσω των δράσεων του. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.dept.aueb.gr/el/msc-isfm

Η διαδικασία των αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2020/21 έχει ήδη ξεκινήσει όπως θα διαπιστώσετε και από δημοσίευση, που με χαρά σας επισυνάπτουμε.

Ως Σ.Μ.Ν.Σ. θα θέλαμε επίσης να επαναβεβαιώσουμε την ειλικρινή δέσμευσή μας για περαιτέρω συνεργασία με το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, του οποίου η προσφορά στη γνωστική επάρκεια των νυν και μελλοντικών επαγγελματιών του κλάδου έρχεται να τα καταστήσει ανταγωνιστικά σε διεθνές επίπεδο.

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς

Το Δ.Σ. του H.S.A.

Η Επιτροπή Επιμόρφωσης του H.S.A.